Zonnatura

Een gezonde maaltijd die nog snel klaar is ook, van nature lekkerder!

Wat heb je nodig?

Voor 2 personen

1 pakje Zonnatura Quinoa Olijf & Tomaat

2 tilapiafilets (liefst met MSC keurmerk)

5 zongedroogde tomaatjes

15 (zwarte olijven)

1 tomaat

50 gram rucola

60 gram feta

gedroogde oregano en basilicum

En hoe maak je het?

Bak de tilapia in de pan lichtbruin in wat kokosolie of olijfolie.

Snijd ondertussen de verse tomaat en zongedroogde tomaatjes klein en snijd eventueel de olijven in plakjes.

Snijd de feta in blokjes.

Verwarm de Quinoa Olijf & Tomaat in de een pannetje met heet water of in de magnetron en verdeel daarna over 2 borden.

Leg hier een tilapiafilet bij, twee handjes rucola en verdeel de tomaat, zongedroogde tomaatjes en feta over de quinoa. Doe eventueel nog wat balsamico over de rucola om op smaak te brengen.