Zonnatura

Over Zonnatura

Al 65 jaar trouw aan onze natuur

Al 65 jaar

trouw aan onze natuur

Zonnatura werd in 1954 opgericht door Willem Smits. De kruidkundige genoot toen grote bekendheid door zijn enorme kennis van kruiden. Hij geloofde in de kracht van de natuur en vond dat voeding zo min mogelijk bewerkt moest zijn. Een filosofie waar we al meer dan 65 jaar trouw aan zijn.

Van nature smaakvol

Van nature

smaakvol


Met Zonnatura proef je alléén puur natuur. Met ingrediënten die van nature vol van smaak zijn. Onnodige toevoegingen zul je daarom niet vinden. Niks is toch lekkerder dan de natuur zelf? Waarom zou je die na willen maken?

Verantwoord voor iedereen

Verantwoord

voor iedereen

Iedereen moet kunnen kiezen voor verantwoorde voeding. Zonnatura zorgt dat dit ook toegankelijk is. Zo vind je ons in veel supermarkten. Natuur is van iedereen en iedereen moet ervan kunnen genieten.

Lekkers waar je wat aan hebt

Lekkers

waar je wat aan hebt

Zonnatura selecteert ingrediënten niet alleen op smaak en kwaliteit. Ook kijken we naar wat het met je doet. Neem onze Notenmixreep. Dit lekkere tussendoortje levert dankzij de vele noten goede energie. Of neem onze ontbijtgranen. Daarbij gaan we op zoek naar herontdekte (oer)granen die bekend staan vanwege hun karakteristieke eigenschappen. Zo heb je de hele dag een verantwoord alternatief.

Nieuwe tijden, zelfde filosofie

Nieuwe tijden,

zelfde filosofie

De wereld verandert en Zonnatura verandert mee. Met biologische tussendoortjes voor jong en oud. Met nieuwe kruidenthee, herontdekte ontbijtgranen en lekkere verantwoorde maaltijden. Zo heeft Zonnatura voor ieder wat wils, voor ieder moment van de dag. 

Bekijk al onze producten