Zonnatura

Een snelle maar toch feestelijke amuse, deze staat er in een handomdraai!

Ingrediënten

Bereiding

Vandaag heb ik een lekkere snelle amuse voor je klaar staan. Als je uitpakt met bijvoorbeeld het hoofdgerecht heb je niet altijd tijd om veel werk te maken van de amuse van het diner. Daarom deel ik deze snelle tip met geitenkaas en rode bieten spread.

Voor deze amuse heb ik Zonnatura Groentespread Rode Biet gebruikt. Dit is een lekker smeerseltje met daarin meer dan 70% groente, wat fors meer is dan bij andere verkrijgbare groentespreads. Naast de variant met rode biet heeft Zonnatura ook groentespreads met Tomaten, Spinazie met pijnboompitten, Paprika en Pompoen in het assortiment.

De groentespreads van Zonnatura kun je smeren op brood, een cracker of rijstwafel maar ook verwerken in gerechten. Bijvoorbeeld in een pastasalade of deze amuse met geitenkaas.

De amuse is zeer smakelijk en snel klaar te maken. De gasten zullen versteld staan van je kookkunsten, terwijl er dus stiekem weinig te koken is aan dit lekkere gerechtje. Dat mag ook wel eens toch? ;)

Amuse van rode bieten spread met geitenkaas
Bereidingstijd 10 minuten
Ingrediënten voor 4 amuses:
  • 4 rondjes geitenkaas (plus extra om er bij te serveren)
  • 4 eetlepels Zonnatura Rode bieten spread
  • pluk tuinkers
  • geroosterde pijnboompitjes
  • balsamico crème

Bereiding:

Verdeel de rondjes geitenkaas over de bordjes en besmeer ze met de rode bieten spread. Verdeel ook een beetje van de spread over het bord, met daarnaast een streepje balsamico crème. Garneer het bord met pijnboompitjes en tuinkers en serveer direct.