Zonnatura

Kleuren thema: blue

Zonnatura maakt uitsluitend gebruik van 100% natuurlijke grondstoffen. Dit betekent dat Zonnatura producten geen kunstmatige ingrediënten bevatten om zo de pure, lekkere smaak van het product te behouden. Dit geldt ook voor onze 20 Kruiden oplosthee. Daarnaast bewerkt Zonnatura de grondstoffen bij voorkeur zo min mogelijk.

Onze oplosthee is een verwenproduct en bevat suiker. De suiker is nodig om deze thee goed te laten oplossen in water, zodat de smaak van het kruidenextract goed tot zijn recht komt. Het is technisch niet mogelijk om een vergelijkbaar product te maken dat niet op basis van suiker is gemaakt.

In onze oplosthee zitten geen kunstmatige zoetstoffen, maar druivensuiker, rietsuiker en karamel. Daarbij heeft marktonderzoek ons geleerd dat de gebruikers van Zonnatura oplosthee sowieso suiker gebruiken in zijn of haar thee. Deze groep consumenten kiest dus al bewust voor een gezoete thee. Een kop oplosthee bevat overigens 1¼ klontje suiker (+/- 6g suiker) per glas, afhankelijk van de sterkte van de thee.