Heb je een vraag over voeding of onze producten? Kijk eerst eens bij de Veelgestelde vragen. Staat het antwoord er niet tussen? Dan kan je natuurlijk je vraag aan ons stellen via het onderstaande contactformulier of via Facebook en Twitter.

Let op! Ons klachtenformulier is tijdelijk buiten werking. Om er zeker van te zijn dat uw klacht goed bij ons binnen komt willen we u vragen uw klacht te melden via het volgende e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wij verwerken uw gegevens conform ons privacy- en cookiebeleid.

In lijn met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) informeren wij u dat uw persoonlijke gegevens worden gebruikt met als doel uw vragen, feedback en klachten zo goed mogelijk te behandelen. Meer en gedetailleerde informatie met betrekking tot uw privacy rechten, bewaartermijnen en andere privacy gerelateerde informatie kunt u vinden in onze privacy verklaring op onze website: https://zonnatura.nl/privacy-statement

Persoonsgegevens:

Product detail:

Sponsoring vraag

Zonnatura staat al meer dan 50 jaar voor lekkere, verantwoorde, 100% natuurlijke en biologische producten. Hiervoor gebruiken we alleen de beste ingrediënten, die zo min mogelijk bewerkt zijn. Onze filosofie is dan ook voeding zoals de natuur het bedacht heeft. Zonnatura ondersteunt graag initiatieven die aansluiten bij deze filosofie door het beschikbaar stellen van kennis, producten of materialen.

Om in aanmerking te komen voor een sponsorbijdrage hanteert Zonnatura de volgende voorwaarden:

 1. Het initiatief moet aansluiten bij de visie van Zonnatura en daarom een directe link hebben met een van de volgende onderwerpen:

  • De kracht van de natuur in relatie tot voeding

  • Natuurlijk, zo min mogelijk bewerkt voedsel

  • Biologische voeding/productie

  • Voeding die bijdraagt aan een verantwoord leefpatroon

  • Mensen laten nadenken over voeding in het algemeen

 2. Het initiatief heeft geen commercieel oogmerk. Initiatieven die kans maken op een sponsorbijdrage zijn:

  • Maatschappelijke projecten

  • Goede doelen

  • Onderzoek

 3. Het initiatief heeft betrekking op Nederland, België en/of Luxemburg.

 4. Wij waarderen het zeer als de aanvrager een leuke tegenprestatie biedt. Hiervoor staan wij open voor veel ideeën. Enkele voorbeelden zijn:

  • Berichten op sociale media plaatst met daarin een verwijzing naar Zonnatura.

  • Melding maakt van de sponsoring in de communicatiekanalen vanuit het initiatief

  • Foto’s van het initiatief naar Zonnatura stuurt, bij voorkeur foto’s waarop de bijdrage van Zonnatura te zien is.

Zonnatura zal aanvragen beoordelen op basis van bovenstaande criteria en weegt ook mee in hoeverre de aanvrager invulling geeft aan de tegenprestatie. Het indienen van een sponsorvraag is geen garantie voor toekenning

Via onderstaand formulier kunt u uw aanvraag indienen. Het invullen van dit formulier is geen garantie voor toekenning.

Vanwege de vele aanvragen die wij dagelijks ontvangen, sturen we alleen een reactie naar sponsoraanvragen waar wij op in willen gaan. Wij streven ernaar om binnen 10 werkdagen te reageren.