Amandel Ongezoet drink

Heerlijke ongezoete amandel drink. Deze 100% plantaardige dorstlesser is suikervrij, lactosevrij én glutenvrij. De frisse en subtiele smaak van amandel is perfect te combineren met je ontbijtgranen, in je smoothie of in een lekker kopje koffie. Geschikt voor ieder moment van de dag! 

Hazelnoot & rijst drink

De combinatie van biologische hazelnoten & rijst zorgt voor een lekkere en doordrinkbare drank. Door het zorgvuldige proces waarbij van de rijst een drank wordt gemaakt, komen van nature aanwezige suikers vrij. Hierdoor heeft het een heerlijke lichtzoete smaak.

Kokos Ongezoet Drink

Let op: dit product gaat binnenkort uit het assortiment.

Zonnatura kokos ongezoet is een heerlijke ongezoete drink op basis van kokos. Lekker verfrissend en geschikt voor ieder moment van de dag.

Zonder suiker en 100% plantaardig.

Volkoren haver

Een 100% plantaardige drink op basis van volkoren haver. Door gebruik van volkoren granen van oogst tot pak blijft de rijkdom aan voedingsstoffen en smaak intact.

Zonder toegevoegde suikers en een bron van vezels.

Heerlijk voor bij het ontbijt, door de koffie of als tussendoortje op elk moment van de dag.

Volkoren rijst

Een 100% plantaardige drink op basis van Italiaanse volkoren rijst. Door gebruik van de hele rijstkorrel krijgt het drankje de karakteristieke bruinachtige kleur en zoete smaak.

Combineer met je ontbijtgranen, als basis voor je smoothie of als lekkere dorstlesser op ieder moment van de dag.