Groene Thee & Gember

Een pure groene thee met de krachtige smaak van gember en een vleugje zoethout en kaneel. Lekker kruidig om de hele dag van te genieten.

Groene Thee Citrus Echinacea

Onze Weerstand thee zit in een nieuw jasje en heet vanaf nu Groene Thee Citrus Echinacea! Het kan voorkomen dat jij tijdelijk in jouw theedoosje nog zakjes met het label "Weerstand" tegenkomt.

Zonnatura Groene Thee Citrus Echinacea is een frisse theemelange van biologische groene thee en citroenschil met toegevoegd echinacea. Heerlijk voor elk moment in het jaar.

Groene Thee Energie

Zonnatura's energie thee activeert je natuurlijke energie in het lichaam. De groene thee met matcha en sinaasappel is een bron van natuurljike vitamine c, voor jouw kopje met net dat beetje extra. 

Groene Thee Ginseng

Zonnatura Groene Thee Ginseng is een biologische thee op basis van pure groene thee en een melange van kruiden. Groene thee is van zichzelf best wel bitter. Door de toevoeging van de pittige smaak van ginseng, de frisse smaak van citroengras en de zoete smaak van zoethout, ontstaat een frisse thee met een verkwikkende smaak. Een heerlijke biologische thee om op elk moment van de dag van te genieten.

Groene thee Immuun

Zonnatura's immuun thee heeft een positieve invloed op je immuunsysteem. De groene thee met matcha en zwarte bessmaak is een bron van natuurlijke energie, voor jouw kopje met net dat beetje extra.

Groene Thee Matcha

Gaat binnenkort uit het assortiment.

Een pure groene thee verrijkt met matcha, aangevuld met verfrissende pepermunt en citroengras.

Een heerlijke biologische thee om op elk moment van de dag van te genieten.

Groene Thee Munt Gember

Gaat binnenkort uit het assortiment.

Zonnatura Groene Thee Munt Gember is een biologische pure groene thee met de frisse smaak van munt en een krachtige twist van gember. Heerlijk verfrissend de hele dag door.