B Corp gecertificeerd

Zonnatura als merk is onderdeel van Ecotone (voorheen Wessanen). Als Ecotone zijn wij het eerste Internationale voedingsbedrijf dat B Corp gecertificeerd is sinds december 2019! Via deze link kun je ons verslag zien.

In een wereld met zoveel uitdagingen zijn wij ervan overtuigd dat bedrijven een rol moeten spelen door een positieve impact te hebben. Deze impact moet gemeten kunnen worden op een objectieve en betrouwbare manier. Gecertificeerde B Corp bedrijven zijn de leiders van een wereldwijde beweging van mensen die business gebruiken om goed te doen voor de wereld. Ze voldoen aan de hoogste normen wat betreft algemene sociale en milieuprestaties, transparantie en verantwoordingsplicht en streven ernaar de kracht van het bedrijfsleven te gebruiken om sociale en milieuproblemen op te lossen.

Ons doel is om mensen weer met de natuur te verbinden door middel van voeding. Wij willen het beste biologische bedrijf in de wereld zijn. Maar dat is niet alles… Wij willen het beste biologische bedrijf VOOR de wereld zijn. Dat is de toekomst!